Konkursrådets grunnkurs i bobehandling – Bodø 12. og 13. mai 2020

Konkursrådet har igjen gleden av å arrangere «grunnkurs i bobehandling». Denne gang holdes kurset 12.-13. mai 2020 i Bodø. Foreløpig program finner du her.

Formålet med grunnkurset er å øke kompetansen og samarbeidet mellom de ulike aktørene involvert i konkursbehandling. Grunnkurset gir en grunnleggende presentasjon av konkursbehandlingens forskjellige stadier og de ulike aktørenes roller.

Grunnkurset er særlig rettet mot dommerfullmektiger/dommere, bostyrere, deltakere fra ulike skattemyndigheter, politi og revisorer uten lang erfaring i konkursbehandling.

Kurset vil bli arrangert på Radisson Blu Bodø, Storgaten 2, 8006 Bodø. På kvelden 12. mai 2019 vil det være mulighet for kursdeltakere til å delta på et felles kveldsarrangement.

Konkursrådet vil finansiere store deler av kurset og kan tilby to dagers kurs til kr 1 500,- per person for offentlig ansatte og kr 2 500,- per person for privat ansatte. Dette inkluderer kurs, kursmateriell tilsendt på e-post, og lunsj to dager. Deltakelse på kveldsarrangementet koster i tillegg kr 500,- per person.

Eventuelle hotell- og reiseutgifter må deltakerne bekoste selv. Konkursrådet har reservert et antall enkeltrom på hotellet til kr 1.395 ,- per rom per natt inklusiv frokost. Dersom det er ønskelig med hotellovernatting kan man gjøre det via denne linken: Bestilling av hotellrom hos Radisson Blu Bodø. Da hotellet dessverre har blitt fullbooket 11. mai 2019, må du endre den forhåndsutfylte bestillingen til 12.-13. mai 2020 for å kunne bestille overnatting via denne linken. Ta kontakt med Radisson Bodø direkte på telefon 75 51 90 19, dersom du opplever problemer med bestillingen og oppgi at du skal delta på Konkursrådets grunnkurs i bobehandling.

Frist for påmelding er 15. mars 2020. Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindene og at refusjon ikke kan påregnes. Av hensyn til konferansesalen vil det kun være plass til om lag 70 kursdeltakere. 

Konkursrådet følger nøye med på utviklingen med Coronaviruset og på anbefalingene til Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet. Konkursrådet vil ta stilling til om årets grunnkurs i Bodø skal gjennomføres eller avlyses innen 3. april 2020. Ved en eventuell avlysning vil vi ikke kreve inn kursavgiften.

Påmelding skjer via Konkursrådets nettside: Påmelding til grunnkurs i Bodø 2020. Etter at påmeldingen er mottatt vil det bli sendt en bekreftelse på påmeldingen og utstedt faktura til den enkelte.

Det vil bli utarbeidet et kursbevis som kan brukes som dokumentasjon til egenrapportering av etterutdanning for advokater til Advokatforeningen.

Har du spørsmål?
Ta  kontakt med Konkursrådets sekretariat på e-post: konkursradet@sivilrett.no eller telefon: 22 99 13 67.

Web levert av CustomPublish AS